Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i una desena de clubs de la ciutat organitzen el torneig “Juguem a favor de la vida”

Escoltar

L’Ajuntament i una desena de clubs de la ciutat organitzen el torneig “Juguem a favor de la vida”

Els dies 3, 4 i 5 de juny hi haurà futbol, futbol sala, patinatge, bàsquet, natació sincronitzada i hoqueiEl regidor d’Esports, Josep Maria Font, la coordinadora dels actes esportius, Laura Seijo, i la representant de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Sílvia Pérez, ha presentat avui el torneig “Juguem a favor de la vida” que es farà els dies 3, 4 i 5 de juny per recaptar fons per l’AECC. Aquesta és una de les activitats que formen part de la campanya Mou-te amb cor que aglutina les activitats esportives amb finalitats solidàries que es fan a Mataró. 


10 clubs, 6 esports
El torneig “Juguem a favor de la vida” inclou enguany 6 esports amb diferents competicions esportives organitzades per una desena de clubs de la ciutat amb el suport de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.
El Centre Natació Mataró organitza una exhibició de natació sincronitzada el dissabte 3 de juny a les 19.30 h. El Club Hoquei Mataró i el Club Esportiu Futsal Mataró organitzen dues competicions que es faran durant el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny a les respectives seus.
La Unió Esportiva Mataró organitza un torneig de bàsquet femení durant tot el cap de setmana de fires i el Club Patinatge Mataró farà una exhibició el dilluns 5 de juny, de 10 h a 13 h.
Els clubs de futbol de Cirera, Mataró, la Llàntia, els Molins i Salesians faran un torneig el dilluns 5 de juny de 9 h a 14 h.