Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament realitza una quinzena d’actuacions de pavimentació de calçades a diferents carrers de la ciutat

Escoltar

L’Ajuntament realitza una quinzena d’actuacions de pavimentació de calçades a diferents carrers de la ciutat

Les obres tenen un cost de 345.000 €

L’Ajuntament duu a terme durant el mes de novembre una quinzena d’actuacions de manteniment i millora de la pavimentació de calçada a diferents carrers de la ciutat. El conjunt dels treballs suma un total de 21.305 m² pavimentats.

 


Les obres van començar a principis de novembre i està previst que estiguin enllestides abans d’acabar el mes. En concret, els treballs ja han finalitzat o en aquests moments s’està actuant als següents carrers:
- Avinguda de Lluís Companys, entre el carrer d’Alarona i la plaça de Manuel Serra i Xifra- Carrer de Melcior de Palau- Carrer d’Altafulla- La Riera, entre la Muralla i la plaça d’Espanya- Carrer de Mossèn Ramon Fornells- Carrer d’Isabel II- Carrer de Cristòfor Colom, entre el carrer de Jordi Joan i el passatge de la Fragata- Camí Ral, entre el carrer de Pasqual Madoz i la plaça de l’Havana- Camí dels Caputxins- Carrer de Lluís Ferrer i Clariana
En els propers dies també es durà terme la millora de la calçada en els següents vials:
- Camí dels Capellanets- Carrer de la Mare de Déu de Núria- Carrer de Josep Maria Pellicer- Carrer del Mas Sant Jordi, de la Lluna i de Sant Josep de Calassanç- Passos de vianants als carrers de Sant Cugat, Lepant, Camí Ral i Francesc Macià
La pavimentació es fa amb una mescla bituminosa en calent. En el cas de La Riera s’ha asfaltat amb paviment sonoreductor. Les obres tenen un cost de 345.000 €. L’Ajuntament ha adjudicat els treballs a la unió temporal d’empreses formada per Deumal i Vialser.
Aquestes són les actuacions d’asfaltat incloses de manera específica en el pressupost de 2017, però l’Ajuntament també actuarà durant els propers mesos en altres projectes de millora de la via pública. El pressupost de 2017 per al global d’actuacions de millora de la via pública puja a 2,5 milions.
En aquest sentit, la setmana passada van començar les obres de reurbanització de la ronda de Miguel de Cervantes dins dels ajuts de la Llei de barris i aquesta setmana s’inicien els treballs de millora i manteniment de voreres de la via pública previstes dins el pressupost de 2017. També estan previstes obres de millora al carrer de Josep Monserrat i Cuadrada i, a càrrec d’Aigües de Mataró, la reforma del clavegueram i posterior reurbanització del carrer de la República Argentina i del carrer de Sant Ramon, entre d’altres.