Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 6a Festa al Port posa a l'aparador l'ampli catàleg d'activitats nàutiques que ofereix Mataró

Escoltar

La 6a Festa al Port posa a l'aparador l'ampli catàleg d'activitats nàutiques que ofereix Mataró

La 1a mostra nàutica i les sortides en moto aquàtica i en big pàdel surf són les principals novetats d'enguany

La regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, ha presentat aquest matí la 6a edició de la Festa al Port, que se celebrarà aquest proper cap de setmana 17 i 18 de juny de 10 a 22 h. Dos dies per conèixer a fons les activitats nàutiques que es fan al Port, amb més de 3.000 visites i sortides en golondrina, catamarà, llanxa i vaixell de vela, caiac, pàdel surf, rem, motos aquàtiques o passeig en llaüt.

 


Entre les principals novetats d’aquest any destaca la 1a Mostra Nàutica a la part superior del Port, en què empreses i entitats del sector faran difusió dels serveis i activitats que ofereixen. A banda de la 1a Mostra Nàutica, s’han programat altres propostes per a tota la família com el mercat mariner, el taller “Observadors del mar” i sortida al mar, atraccions infantils, exposicions, xerrades i gastronomia.

 


Pel que fa a les noves activitats que s’ofereixen al públic, es proposa la possibilitat de visitar una embarcació de pesca tradicional, un tast de big pàdel surf o de moto aquàtica i sortides amb el trimaran MedDive per descobrir la posidònia.

 


Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia fins a esgotar places. Les inscripcions es poden fer a través del web www.vineamataro.cat, a través del telèfon d’atenció ciutadana 010 o 807 117 010 si es truca des de fora de Mataró. Durant la Festa al Port, les inscripcions a les activitats es podran fer al punt d’informació i a l’entrada principal de les instal•lacions portuàries, en cas que quedin places.

 


Durant aquests dos dies s’ofereix un val de descompte de 4 hores gratuïtes al punt d’informació de la Festa al Port, situat a l’entrada principal.

 


Coincidint amb la Festa al Port, Mataró estrena la nova campanya d’estiu, que pren com a base els “emojis” per captar l’atenció del visitant de manera fresca, senzilla i directa i transmetre-li un missatge d’alegria i diversió.

 


La Festa al Port està organitzada per l’Ajuntament de Mataró i el Consorci Port Mataró amb el suport de Blaumar Bivalvia, Bricbarca, Escola de Vela de Mataró, Viu la Vela, Rem Capgrossos de Mataró, Jet Ski, Niman Sub, Mediterranean Dive Center, Esdeveniments 7vetes, Associació Posidònia 2021, Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC), Associació d’Usuaris del Port esportiu de Mataró i la Diputació de Barcelona. 


Bandera blava pel Port de Mataró
El Consorci Port Mataró ha renovat un any més bandera blava en reconeixement de la gestió mediambiental. Aquest distintiu és un segell de qualitat que atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal•lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental. El Consorci Port Mataró va obtenir aquest reconeixement el 1998 per primer cop i, des d’aleshores, l’ha renovat cada any.