Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira d'Entitats tancarà aquest dissabte la 2a Setmana de l'Economia Social i Solidària

Escoltar

La Fira d'Entitats tancarà aquest dissabte la 2a Setmana de l'Economia Social i Solidària

Se celebrarà demà a la tarda al Pati del Cafè NouEl Pati del Cafè Nou, un dels nous emplaçaments amb què ha comptat aquest any la Setmana de l’Economia Social i Solidària, acollirà aquest dissabte 25 de novembre a partir de les 16.30 h la 2a Fira d’Entitats de l’Economia Social i Solidària. Aquesta iniciativa, que tindrà lloc en un enclavament històric del cooperativisme local, té per objectiu mostrar la vitalitat de l’economia cooperativa de la ciutat.

 


La fira comptarà amb la participació d’una vintena d’entitats de la ciutat: Ariet, Facto Assessors, SOM Mobilitat, Fil d’Ariane, Coop de Pedal, Donacoop, Quokka, Fundació Grup Tercer Món, Plataforma Blanc i Negre, Can Fugarolas, Cronopis, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, Unió de Cooperadors de Mataró, Col•lectiu Ronda, Aula de Música Masafrets, Verkami, Green Events i Claraboia Audiovisual.

 


Durant la fira es faran activitats paral·leles com un espai de circ infantil amb Cronopis, xocolatada a càrrec de Comerç Just, una taula rodona al voltant del llegat de Joan Peiró i un tastet de cerveses artesanes. A les 20.30 h està previst que comenci el concert de cloenda amb el grup de folk mataroní “anarco-juerguista” Sacco e Vanzetti.

 


La 2a Setmana de l’Economia Social i Solidària està organitzada per l’Ajuntament de Mataró, la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i la Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus-UPF. Aquest any s’afegeix a l’organització la Xarxa d’Economia Solidària de Mataró (adherida com a xarxa local a la XES, la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya) i la Unió de Cooperadors de Mataró, entitats que treballen per a la promoció i la difusió de l’economia social i solidària a la ciutat. Durant la Setmana, que va començar dimarts 21 de novembre amb la conferència inaugural de l’economista Miren Etxezarreta, s’han celebrat activitats per difondre l’economia cooperativa arreu de la ciutat.