Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les 12 propostes dels Pressupostos Participatius 2018 es podran votar del 2 al 22 de febrer

Escoltar

Les 12 propostes dels Pressupostos Participatius 2018 es podran votar del 2 al 22 de febrer

Les votacions es faran online a la plataforma Decidim Mataró o amb suport presencial a diferents equipaments municipalsLa campanya dels pressupostos participatius perquè els ciutadans majors de 16 anys aportin idees i propostes que es faran a la ciutat amb una partida de 500.000 € del pressupost de l’any 2018 ha canviat les dates. Després de les fases de presentació de propostes, suports ciutadans i validació tècnica, ara la fase o període de la votació de les 12 propostes que han passat a la fase final es farà el 2 al 22 de febrer del 2018. 
Inicialment les votacions s’havien d’efectuar del 27 de novembre al 14 de desembre del 2017, però per la coincidència amb la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel 21 de desembre s’ha posposat aquesta fase fins al febrer del 2018.
Les votacions es faran de forma online a través de la plataforma Decidim Mataró i també de forma presencial mitjançant la mateixa plataforma a diferents equipaments i espais municipals on s’exposaran les 12 propostes finals.


 
Consell de Ciutat
Prèviament a les votacions ciutadanes del mes de febrer del 2018, i un cop realitzada la valoració tècnica de les propostes, el Consell de Ciutat està previst que es reuneixi el 9 de gener per triar les 12 propostes finalistes. La selecció es farà en base a diferents criteris entre els que hi ha l’equilibri territorial i sectorial, del nombre de població beneficiada, d’impacte per la comunitat i sobre grups desafavorits o vulnerables, etc.