Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra per primera vegada el Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA

Escoltar

Mataró celebra per primera vegada el Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA

El 17 de maig es farà una conferència, a les 18 h, al Centre Cívic Pla d’en Boet

Mataró celebrarà per primer cop el Dia Internacional contra la LGTBIFÒBIA el proper 17 de maig amb la conferència “Assetjament LGTBIFÒBIC en entorns educatius” que anirà a càrrec del llicenciat en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid (UCM), investigador, feminista i activista dels drets LGTBQ, Lucas Platero. L’acte es farà el 17 de maig, a les 18 h, al Centre Cívic Pla d’en Boet. 
L’acte finalitzarà amb el monòleg “Albert/Berta” a càrrec de l’actriu Marta Hernández del col•lectiu de teatre TeDebat.


Lucas Platero
El conferenciant Lucas Platero és llicenciat en Psicologia per la UCM i doctorat en el programa de Perspectiva de Gènere de Ciències Socials de la mateixa universitat. Platero és investigador, feminista, activista dels drets LGTBI i professor de diversos programes universitaris en gènere i igualtat. Ha publicat els llibres “Lesbianas. Discursos y respresentaciones”, “Herramientas para combatir el Bullying Homofóbico” i “Las mujeres sordas: formación y posibilidades” i ha col•laborat en altres publicacions sobre els instruments per abordar la diversitat sexual a l’aula, sobre les dones amb discapacitat o sobre interseccionalitat entre diferents sistemes de discriminació.
A banda d’aquesta conferència i posterior monòleg, el dia 18 de maig, a les 19 h, es portarà a terme la inauguració de l’exposició artística de persones LGTB+ i aliades “Artxs Diversxs, Gentxs Diversxs” al Centre Cívic Pla d’en Boet.