Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró durà a terme un recompte de les persones sense llar que viuen al ras a la ciutat

Escoltar

Mataró durà a terme un recompte de les persones sense llar que viuen al ras a la ciutat

La campanya “A Mataró comptem tots” es farà el 17 de maig i busca voluntarisFins al 30 d’abril hi ha temps per inscriure’s com a voluntari per participar a la campanya “A Mataró comptem tots”, una iniciativa per fer el recompte de les persones sense llar que viuen al ras a la ciutat. Aquesta campanya es portarà a terme la nit de dimecres 17 de maig de 20 h a com a màxim les 2 h de la matinada. 
Els objectius són obtenir un major coneixement del volum i característiques de la població sense llar per compartir-ho amb els agents socials implicats per millorar la intervenció; definir recursos i polítiques d’atenció a les persones sense sostre; i sensibilitzar la ciutadania perquè prengui consciència de la situació en què viuen aquestes persones.
La iniciativa “A Mataró comptem tots” l’organitza l’Ajuntament, juntament amb Creu Roja, Filles de la Caritat / Fundació Sant Joaquim i la Fundació Hospital, i compta amb la col•laboració de la Fundació Arrels, Càritas, Punt del Voluntariat i altres serveis de l’Ajuntament en el marc de la Taula de promoció social.
Per inscriure’s com a voluntari s’ha de tenir més de 18 anys. Tots aquells qui s’inscriguin a aquesta crida formaran part d’un equip i rebran una formació prèvia el mateix dia del recompte.
El darrer recompte del nombre de persones sense sostre que dormen al ras es va fer al març de 2010 i hi van participar 193 voluntaris.