Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per al #GenticDay17

Escoltar

Obertes les inscripcions per al #GenticDay17

L'esdeveniment se celebrarà al TecnoCampus el proper 6 de juliol

El TecnoCampus acollirà el proper 6 de juliol el #GenticDay17. Aquest any, l’esdeveniment organitzat per l’Associació d’Empreses de Tecnologia (GENTIC) vol anar més enllà del discurs institucional i construir una nova visió que combini l'opinió d'empresaris i responsables municipals de tots els racons de la geografia TIC catalana. 

 


#GenticDay17proposa un esdeveniment de sis hores en el qual les TIC de tot el territori català podran difondre, aprendre, relacionar-se i en definitiva posar-se al dia en la transformació digital.

 


La taula inaugural, sota el títol “Catalunya, territori TIC”, organitzada en col•laboració de Tertúlia Digital i SmartCAT, de la Generalitat de Catalunya, s’enregistrarà i passarà a formar part de la programació de Mataró Ràdio en dues edicions del programa “Tertúlia Digital”, que s'emet els dissabtes a les 18 h. Hi participaran Jordi Puigneró, secretari de telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat; Xavier Fonollosa, president de Localret; Miquel Buch, president de l'Associació Catalana de Municipis; Fernando Montans, vicepresident d'economia de GENTIC; i Jordi Marin, director general de Microsoft Catalunya.

 


Altres activitats són “Catalunya veritat”, on es debatrà sobre un teixit empresarial que, dia a dia, des de la seva realitat quotidiana, està intentant abordar amb èxit els reptes de la transformació digital; “TurisTIC”, que analitzarà com les TIC ajuden i impulsen el sector turístic, que amb gairebé amb un 16% del PIB es posiciona com un important sector tractor de l'economia catalana; o la conversa sobre emprenedoria i TIC, que organitza el TecnoCampus, i en què participaran les empreses de la incubadora SmileRepublic, DirComMarketing, Geemba, CooperatingVolunteersFootballAim.