Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aprova definitivament la nova ordenança per regular les terrasses de bars i restaurants

Escoltar

L’Ajuntament aprova definitivament la nova ordenança per regular les terrasses de bars i restaurants

La norma entrarà en vigor després de la seva publicació al BOPB

El Ple municipal va aprovar dijous 8 definitivament l’Ordenança reguladora de les autoritzacions de terrasses de restauració i el seu mobiliari, que té com a objectiu millorar la implantació i ús de les mateixes, compatibilitzant la seva funció de dinamització dels entorns urbans amb el respecte per a la convivència ciutadana.
L’ordenança es va aprovar inicialment el passat 16 de novembre, un cop resoltes les al·legacions que s’havien presentat a l’avantprojecte de la nova normativa. Després de l’aprovació inicial el text es va enviar novament als grups municipals i al Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i es va obrir un termini d’exposició pública de 30 dies. Durant aquest, s’han rebut al·legacions del Gremi i del propietari d’una terrassa, la majoria de les quals han estat estimades.
En aquest sentit, com a canvi més important respecte a l’aprovació inicial s’ha modificat la disposició transitòria per especificar que les terrasses autoritzades amb anterioritat a la nova ordenança només s’hi hauran d’adequar si fan modificacions o per nova autorització, però no quan hi hagi un canvi de titular o renovacions de la llicència.
L’ordenança entrarà en vigor a l’endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província.