Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa el nou aparcament provisional gratuït del carrer de Miquel Biada

Escoltar

L’Ajuntament posa en marxa el nou aparcament provisional gratuït del carrer de Miquel Biada

Funciona amb limitació horària, regulat com a zona taronja

L’Ajuntament va posar en marxa el passat dissabte el nou aparcament provisional gratuït que s’ha habilitat entre els carrers de Miquel Biada i de Tetuan. L’objectiu de la nova zona d’estacionament pública és afavorir el comerç del centre.
Per aquest motiu, l’aparcament és de rotació i està regulat de dilluns a dissabtes feiners com a zona taronja de 9 a 14 h i de 16 a 20 h. Es pot estacionar durant un màxim d’1,5 hores amb indicador horari.
L’aparcament té més de 70 places per a cotxes i una dotzena de places per a motos. L’estacionament té un accés rodat pel carrer de Miquel Biada i també una sortida per a vianants. Els treballs han tingut un cost de 85.263 € (IVA inclòs) i els ha executat l’empresa Obres i Serveis Roig per encàrrec municipal. Han consistit en la neteja i compactació dels terrenys, l’asfaltat, el marcatge de les places, la instal•lació d’enllumenat i la creació d’un muret de contenció per resoldre el desnivell respecte al carrer.
L’actuació es va consensuar amb la Taula transversal de comerç del Centre en el marc del Pla d'Impuls al Centre. La creació d’aquesta bossa d’estacionament permetrà a la vegada pacificar el trànsit als entorns de la plaça de Cuba.

Aparcament de “Casc Antic”
D’altra banda, l’Ajuntament i Saba Aparcaments han acordat un canvi de nom de l’estacionament de “Can Xammar”, que ha passat a denominar-se “Casc Antic”. Aquesta acció es va consensuar a la Taula transversal de comerç amb l’objectiu d'incrementar el grau de coneixement d’aquest equipament com a aparcament estratègic ubicat al centre comercial de la ciutat. Per visualitzar aquest canvi, Saba Aparcaments ofereix a tots els establiments comercials i de restauració de la zona una promoció perquè puguin adquirir a millor preu vals d'una hora d'estacionament gratuït per als seus clients.