Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mostra d’Entitats arriba a la VII edició amb el lema "A Mataró, l'Associacionisme es viu!"

Escoltar

La Mostra d’Entitats arriba a la VII edició amb el lema "A Mataró, l'Associacionisme es viu!"

Dissabte 2 de juny se celebrarà a la plaça de Santa Anna on hi participaran més de 80 entitats i hi haurà activitats diverses per a totes les edats

La ciutat de Mataró té més de 700 entitats que treballen al llarg de l'any per fer de Mataró una ciutat diversa, viva i solidària, i la Mostra és una oportunitat per a què la ciutadania conegui la tasca que realitzen. Enguany, la Mostra d’Entitats celebra la setena edició el pròxim dissabte 2 de juny, a la plaça de Santa Anna, des de les 12 h a les 21 h.
En aquesta edició de la Mostra, plenament consolidada, s’ha arribat a la xifra de 83 entitats inscrites, procedents de diferents àmbits: solidaritat, esportiu, social, econòmic, cultural i d’àmbit sociosanitari. A la plaça de Santa Anna s’hi ubicaran 70 carpes i plafons informatius, a banda d’activitats diverses. Durant tot el dia es realitzarà teatre inclusiu, balls de diverses procedències, exhibicions esportives, la flashmob de les Dissantes, una desfilada de vestits tradicionals magrebins, a més de jocs i tallers gratuïts per a totes les edats. La programació completa de tota la jornada es pot consultar al Portal d'Entitats de l’Ajuntament, www.mataro.cat/entitats.
L’Ajuntament de Mataró, a través de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, impulsa aquesta iniciativa amb l’objectiu de donar valor a la tasca de els associacions i els col•lectius que treballen desinteressadament en la millora de la societat. Un dels principals objectius de la Mostra és incentivar la participació i generar interès ciutadà cap a la tasca que desenvolupen les entitats a la ciutat. En definitiva, posar en valor els esforços col•lectius per fer de Mataró, una ciutat més participativa, inclusiva i cohesionada.