Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament decreta serveis mínims davant la vaga feminista convocada per demà, 8 de març

Escoltar

L'Ajuntament decreta serveis mínims davant la vaga feminista convocada per demà, 8 de març

Atenent a les convocatòries de vaga feminista previstes per demà dijous 8 de març, Dia Internacional de les Dones, formulades per les organitzacions sindicals Intersindical Alternativa de Catalunya, Confederació Nacional del Treball (CNT) i Confederació General del Treball (CGT); i les convocatòries de vaga parcial presentades pels sindicats Comissions Obreres (CCOO) i Unió General de Treballadors (UGT); l’Ajuntament de Mataró ha decretat els corresponents serveis mínims per garantir el funcionament dels serveis públics essencials.

Així doncs, el decret de l’Ajuntament estableix que es garantiran els serveis mínims a les següents àrees:- Alcaldia: 3 persones- Servei d’Atenció Ciutadana: 2 persones. Es garanteix l’accés al registre i el servei de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) La Riera, 48 (de 9 a 19 h). La resta d’oficines es poden veure afectades per la vaga.- Servei de Sistemes d’Informació i Telecomunicacions: 3 persones- Direcció de Recursos Humans i Organització: 1 persona- Servei de Relacions Laborals i Assistència Jurídica (Consergeria): 4 persones- Servei de Benestar Social: 10 persones- Direcció d’Ensenyament: 36 persones dels centres educatius municipals (1 a l’Institut Miquel Biada; 1 a l’Escola d’Adults Can Noè; i 34 a les 9 escoles bressol). Es garanteix que tots els infants podran ser atesos a les escoles bressol -amb les modificacions de grups que es necessitin-.- Servei d’Espais Públics: 7 persones- Servei de Protecció Civil: 1 persona- Servei de Mobilitat: 1 persona

Pel que fa al Sistema Intern d’Atenció a Urgències (SIAU), el personal assignat a aquest dispositiu d’urgències haurà d’estar disponible per cobrir les eventualitats que sorgeixin fora de l’horari laboral.

La Policia Local farà el servei ordinari.

Pel que fa al transport públic, Mataró Bus té previst oferir el servei amb normalitat. Aigües de Mataró també té previst funcionar amb normalitat.