Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament dona suport a les AMPAs i engega el projecte Mataró Educa+ per facilitar l'accés a les extraescolars

Escoltar

L'Ajuntament dona suport a les AMPAs i engega el projecte Mataró Educa+ per facilitar l'accés a les extraescolars

Una oferta amb prop de 30 activitats extraescolars es posen en marxa el proper curs 2018-2019

El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, ha presentat avui, 15 de març, el projecte Mataró Educa+ per al curs 2018-2019. Es tracta d’un projecte d’educació a temps complet que posarà a disposició de les famílies amb alumnes en les etapes d’infantil, primària i secundària prop de 30 activitats extraescolars diverses, de qualitat i a un preu subvencionat. 

 


La programació s’ha organitzat entre l’Ajuntament i les Associacions de Mares i Pares (AMPAs) de les escoles implicades amb la col·laboració d’entitats i empreses privades que portaran a terme, en aquesta primera fase, les activitats extraescolars a l’Escola Josep Montserrat, a l’Institut Miquel Biada i a l’Institut Escola Mar Mediterrània.

L’oferta, que es divideix per etapes educatives que són infantil, primària i secundària, impulsa activitats extraescolars diverses i de qualitat que complementen l’educació i el desenvolupament dels infants i dels joves. Així a l’oferta hi ha anglès, música, teatre, arts plàstiques, diferents modalitats esportives, informàtica, jocs, ciència i dansa, entre d’altres.

 


En aquesta primera fase, Mataró Educa+ es posa en marxa a Cerdanyola amb la col·laboració de les escoles i les seves respectives AMPA’s però amb la vocació de ser una oferta educativa per a tota la ciutat.

 


Els objectius són contribuir a l’èxit educatiu i personal dels infants i joves; garantir l’equitat d’oportunitats per a tothom i afavorir la cohesió social.