Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la jornada Activa’t al Port d’esport adaptat inclusiu

Escoltar

Mataró celebra la jornada Activa’t al Port d’esport adaptat inclusiu

Els ciutadans podran practicar, el diumenge 11 de març, diferents esports adaptatsEl Port de Mataró acollirà el proper diumenge 11 de març la jornada Activa’t al Port, una diada on els ciutadans podran fer diferents activitats d’esport adaptat. El dia abans, el dissabte 10 de març, se celebra al Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca la 5ª Jornada de la Lliga Catalana de Boccia organitzada per Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. Un cap de setmana per conscienciar la població de la tasca que realitzen tots els clubs i entitats de la ciutat i de la comarca perquè l’esport arribi a tots els ciutadans sigui quina sigui la seva discapacitat. 


Lliga Catalana de Boccia
El dissabte 10 de març, se celebrarà, al Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca durant el matí, la 5a Jornada de la Lliga Catalana de Boccia. La Boccia és una activitat esportiva que possibilita la participació de jugadors amb alts nivells de discapacitat física. Aquest és un dels motius fonamentals de la gran difusió experimentada per la Boccia, tant al nostre país com en l’àmbit internacional. Aquest esport té una semblança amb la petanca, encara que es diferencia en el material, les dimensions del camp i en algunes normes del joc, podent disputar-se en equips i/o individualment.
Aquesta competició està organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i l’Ajuntament de Mataró hi col•labora.


Activa't al Port
El diumenge 11 de març, durant tot el dia, els ciutadans podran practicar esports adaptats com anar amb bicicletes adaptades, fer un circuit cívic en cadira de rodes, eslàlom, tir a cistella de bàsquet, rampa fixa i rampa mòbil. Aquestes activitats seran la cloenda de la pedalada que organitza l’Associació Àrea Adaptada i que finalitza al Port de Mataró.
També hi haurà, per tancar el matí, l’actuació del Circ Bombeta, circ adaptat i innovador. El grup Pep’s Fantasy del Conservatori de Terrassa també actuarà durant aquesta jornada.
A la tarda, de 15 h a 17 h, serà el torn de poder navegar amb el Club de Vela Mataró amb tiquets al preu simbòlic d’1€.
Aquesta jornada està organitzada pel Club FEM, per l’Associació Àrea Adaptada i l’Escola Vela Mataró i compta amb la col.laboració del Port de Mataró i de la Direcció d’Esports.