Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró commemora el 78è aniversari de la mort de Lluís Companys

Escoltar

Mataró commemora el 78è aniversari de la mort de Lluís Companys

L’escriptor Antonio Soler protagonitza l’acte institucional amb una conferència sobre la relació entre Lluís Companys, Joan Peiró i Salvador Seguí

Mataró commemorarà el proper dilluns 15 d’octubre el 78è aniversari de la mort de Lluís Companys amb la tradicional ofrena floral i un acte institucional protagonitzat per l’escriptor Antonio Soler.
Els actes d’homenatge començaran a les 19 h, quan tindrà lloc l'ofrena floral davant el monument en memòria al president de la Generalitat afusellat, situat a l’avinguda de Lluís Companys. L’acte comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música de Mataró.
A les 20 h, el Saló de Sessions de l’Ajuntament acollirà l’acte institucional. Aquest any està protagonitzat per l’escriptor Antonio Soler, que oferirà la conferència “Aquellos años de plomo y esperanzas”, sobre la relació entre Lluís Companys, Joan Peiró i Salvador Seguí (el Noi del Sucre).


Antonio Soler
Nascut a Màlaga, Antonio Soler és escriptor, guionista de televisió i col•laborador de premsa. Novel·lista i assagista, Soler és autor, entre d’altres, d’ “El camino de los ingleses”, obra amb la qual va guanyar el Premi Nadal al 2004 i que va tenir adaptació cinematogràfica, amb guió del propi escriptor.