Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període de participació per al 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de Mataró

Escoltar

Obert el període de participació per al 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de Mataró

El dia límit de presentació de les propostes és el 12 de desembre, a les 20 h

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació del 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de la ciutat. La convocatòria va adreçada a professionals de disseny gràfic i a estudiants d’últim curs d’un grau universitari o d’un cicle superior en l’àmbit de disseny gràfic.


 


Les bases regulen que es poden presentar les obres individualment o de forma col•lectiva, i només es podrà presentar una proposta per participant o col·lectiu. La data màxima de lliurament dels cartells és el 12 de desembre a les 20 hores, i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (carrer de Sant Josep, 9).


 


El jurat estarà format per un dissenyador gràfic multidisciplinar i professor de disseny gràfic que ha participat en diversos jurats internacionals; un dissenyador gràfic i professor de disseny gràfic al Grau de Disseny de la Universitat de Barcelona (UB); un tècnic de disseny gràfic de l’Ajuntament de Mataró, dos tècnics de la Direcció de Cultura , un membre de la Comissió de Carnestoltes 2019 , i un representant de la Direcció Artística del Carnestoltes 2019. El veredicte del cartell guanyador es farà públic a mitjan febrer de 2019, a la roda de premsa de presentació dels actes de Carnestoltes.


 


El premi està dotat amb 1.500 €. La persona guanyadora també serà l’encarregada de dissenyar i maquetar el programa de mà dels actes del Carnestoltes i diverses aplicacions gràfiques derivades del disseny del cartell.


 


Els criteris per avaluar el cartell guanyador seran l’originalitat, la qualitat artística, la seva capacitat i claredat comunicativa, la seva adequació al Carnestoltes mataroní i la transmissió de valors positius vinculats a la celebració de la festa i a la participació ciutadana des de la responsabilitat.
Del 19 de febrer al 6 de març la biblioteca Pompeu Fabra acollirà l’exposició amb els cartells participants.