Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 700 futurs universitaris visiten les instal·lacions del TecnoCampus durant la jornada de portes obertes

Escoltar

Prop de 700 futurs universitaris visiten les instal·lacions del TecnoCampus durant la jornada de portes obertes

Unes dues mil persones, entre futurs estudiants, familiars i amics que els van acompanyar, van assistir dissabte, 14 d’abril, a la Jornada de Portes Obertes del TecnoCampus. Uns 700 futurs universitaris van visitar les instal·lacions i van poder conèixer de la mà dels coordinadors de grau, professors i estudiants les titulacions que s’ofereixen en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i salut.

 


L’oferta acadèmica de graus universitaris per al curs 2018-2019 consta de onze graus i quatre dobles titulacions. A més, el proper curs s’estrena un nou grau en Enginyeria d’Organització Industrial adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial.

 


La Jornada de Portes d’Obertes d’aquest any ha comptat amb la col·laboració de més de cent membres de la comunitat TecnoCampus, entre professors, membres del Personal d’Administració i Serveis i estudiants de tots els graus, que han assessorat els futurs estudiants i han resolt tots els seus dubtes.

 
Model educatiu basat en tres pilars

El TecnoCampus ofereix com a factor diferencial el foment de l’emprenedoria i de la professionalització. El fet que el campus universitari estigui integrat amb un parc tecnològic on s’ubiquen 120 empreses facilita tant la inserció laboral dels estudiants com el suport als que durant els estudis volen posar en marxa un projecte de negoci. La xarxa d’empreses es completa amb més de 700 convenis amb empreses de fora de parc on els estudiants poden fer pràctiques i, eventualment, entrar-hi a treballar.

 


En els darrers anys, la internacionalització ha estat una altra aposta del TecnoCampus. S’han incrementat significativament els acords amb universitats estrangeres on els estudiants poden fer estades durant la seva formació. Concretament, actualment el TecnoCampus té firmats 111 convenis amb universitats de 34 països.