Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tall parcial de la sortida Mataró Oest de la C-32 per les obres de millora de l'enllaç

Escoltar

Tall parcial de la sortida Mataró Oest de la C-32 per les obres de millora de l'enllaç

S'interromprà la circulació en sentit al Torrent de les Piques i a la Riera de Cirera i es recomana utilitzar la sortida Mataró Nord per accedir a l'Hospital de Mataró

Des d’aquest dimarts 18 de setembre i fins al divendres 26 d’octubre quedaran tallats al trànsit dos ramals de la sortida Mataró Oest de la C-32: cap al Torrent de les Piques i cap a la Riera de Cirera. Així doncs, els vehicles que circulin per l’autopista en sentit Girona, només podran utilitzar aquesta sortida per dirigir-se cap a la ronda dels Països Catalans o cap a la Via Europa. Per accedir a l’Hospital de Mataró des de la C-32 en sentit Girona, es recomana fer el canvi de sentit a la sortida Mataró Nord.
Aquest tall de trànsit es produeix pels treballs d’ampliació de la galeria de serveis dels vials de l’autopista per on Aigües de Mataró té l’accés a part de la xarxa. Les obres consisteixen en la construcció d’un nou accés a la galeria, afectada per les obres de millora de la connexió de l’enllaç de Mataró Oest de la C-32. Els treballs tenen un import de 150.000 €, finançat al 50 % per Aigües de Mataró i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.
L'actuació està inclosa en les obres de millora de la connexió a l’entorn de la C-32 amb l’enllaç de Mataró Oest, en marxa des del mes de juny, i que consisteixen la construcció d’un nou ramal, adjacent al de l’entrada de l’autopista cap a Barcelona, per connectar el carrer d’Estrasburg i la plaça de la Gran Bretanya. L’actuació, a càrrec d’Invicat, concessionària de la C-32, és fruit de l’acord entre la Generalitat i l’Ajuntament de Mataró. Pretén afavorir la fluïdesa de la circulació a la zona de la plaça de la Gran Bretanya amb la diversificació dels vehicles que procedeixen dels carrers d’Estrasburg i de Brussel·les. En aquest entorn urbà, es produeixen situacions puntuals de congestió per la mobilitat generada pel centre comercial Mataró Parc, que es podrien accentuar per futurs desenvolupaments urbanístics a la zona i afectar la funcionalitat de l’enllaç amb la C-32. Les obres tenen un pressupost d’uns 2,3 milions d’euros, un termini d’execució de deu mesos i complementen els del nou enllaç que va entrar en servei el 2016.