Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pressupost 2019 i el Pla d'Acció es presentaran aquest dijous en Audiència Pública

Escoltar

El Pressupost 2019 i el Pla d'Acció es presentaran aquest dijous en Audiència Pública

El Govern explicarà les principals accions previstes per a aquest any

El Govern municipal té previst presentar aquest dijous 14 de febrer en Audiència Pública les principals actuacions municipals per a aquest any, que es recullen al Pla d’Acció, i el Pressupost per al 2019. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a la Sala d’Actes de l’Institut Miquel Biada (avinguda de Puig i Cadafalch, 89-99, tercera planta).

 


Durant l’acte, l’alcalde i els regidors del Govern explicaran amb detall el pressupost que es va aprovar inicialment en el Ple extraordinari celebrat el passat 28 de gener i els compromisos i les prioritats del Govern per al 2019.

L’Audiència Pública és un acte obert a tothom, que té per objectiu implicar els ciutadans en la presa de decisions públiques. Aquest acte està regulat pel Reglament de Participació Ciutadana aprovat al desembre de 2012.

 
Presentació del marc pressupostari i les prioritats
L’Audiència Pública començarà amb la intervenció del regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern, Juan Carlos Jerez, que presentarà el pressupost, els ingressos que l’Ajuntament preveu percebre durant el 2019 i a què es destinaran.

 


Tot seguit intervindrà l’alcalde, David Bote, que explicarà quins són els principals reptes i prioritats del Govern municipal per al 2019 descrits al Pla d’Acció, compromisos que formen part dels plantejaments que el Govern havia fet a l’inici del mandat i que estaven recollits en el Programa d’Actuació Municipal 2015-2019.

 


Després, cada regidor de Govern explicarà quins són els projectes prioritaris de les seves competències.

A partir d’aquí hi haurà un torn de precs i preguntes del públic.

 


L’Audiència Pública es retransmetrà en directe per streaming i es podrà seguir pel web municipal i per Mataró Audiovisual.