Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament decreta serveis mínims davant la vaga general convocada per demà, 21 de febrer

Escoltar

L'Ajuntament decreta serveis mínims davant la vaga general convocada per demà, 21 de febrer

Atenent a la convocatòria de vaga general feta per l’organització sindical Intersindical-CSC per a demà dijous 21 de febrer, l’Ajuntament de Mataró ha decretat els corresponents serveis mínims per garantir el funcionament dels serveis públics essencials.

 


El decret de l’Ajuntament estableix que es garantiran els serveis mínims a les següents àrees:

 


- Àrea de Presidència: 3 persones- Àrea de Serveis Centrals: 11 persones. Es garanteix l’accés al registre i el servei de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de La Riera, 48- Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones: 10 persones i 36 persones dels centres educatius municipals (Institut Miquel Biada, Escola d’Adults Can Noè i les 9 escoles bressol)- Àrea de Gestió de l’Espai Públic: 11 persones

 


Pel que fa al Sistema Intern d’Atenció a Urgències (SIAU) el personal assignat a aquest dispositiu d’urgències haurà d’estar disponible per cobrir les eventualitats que sorgeixin fora de l’horari laboral.

 


Per la seva part, la Policia Local farà el servei ordinari.

 


Pel que fa al transport públic, Mataró Bus té previst oferir el servei amb normalitat, tot i que alerta que amb motiu de les mobilitzacions programades els horaris de totes les línies es poden veure afectats. L’empresa municipal Aigües de Mataró només mantindrà el servei d’avaries en funcionament.