Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Biblioteques de Mataró amplien l’oferta d’estiu amb més de 30 activitats especials

Escoltar

Les Biblioteques de Mataró amplien l’oferta d’estiu amb més de 30 activitats especials

La Biblioteca Pompeu Fabra i Antoni Comas de la Xarxa de Biblioteques de Mataró amplien la seva programació durant els mesos d’estiu amb la programació d’ hores del conte, presentacions literàries, espectacles de petit format i concerts.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre els Jardins de les Biblioteques s’ompliran de música, teatre i literatura a través del cicle “Empedrat de contes” dirigit a públic familiar i “Capvespres als Jardinets” dirigit a públic adults.

L’“Empedrat de contes” proposa espectacles de petit format de música, titelles i teatre dirigits als petits de la casa als jardins de les dues biblioteques. En aquesta 9a edició s’han programat un total de 25  hores del conte especial. Les cites seran els dimarts a les 18 h a la biblioteca Pompeu Fabra, mentre que a la biblioteca Antoni Comas serà els dimecres a les 19 h els mesos de juliol i agost i el mateix dia però a les 18 h durant el mes de setembre. Dins d’aquesta programació s’oferiran sessions de l’hora del conte en anglès i sessions en llenguatge de signes. En una de les sessions es commemorà el centenari del naixement del poeta Joan Brossa.

El cicle “Capvespres als Jardinets”, en la seva setena edició, ofereix una programació dirigida a públic adult d’espectacles íntims, de petit format, de música i literatura en un entorn relaxat i acollidor, com és el cas dels jardinets de la biblioteca Pompeu Fabra.

El cicle es farà els dijous al vespre del mes de  juliol i setembre amb espectacles literaris com “Vespre negre”, “Poetesses del maresme” i “Poemjazz”,  i el concert “Viatge d’un cant de la vida” a càrrec de Marina Salmon.