Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per a empreses del programa d'internacionalització del TecnoCampus Go Global

Escoltar

Oberta la convocatòria per a empreses del programa d'internacionalització del TecnoCampus Go Global

Ésla tercera edició d'aquesta iniciativa que vol afavorir l'exportació

El TecnoCampus obre la tercera edició del programa Go Global, amb l'objectiu d’acompanyar les empreses en el procés d’internacionalització mitjançant el suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica, la promoció i la sortida als mercats internacionals. 
 

El programa té una metodologia pròpia que combina l'assessorament per part d’una xarxa d’experts en internacionalització i en màrqueting digital internacional, amb el servei d’aterratge en una xarxa exclusiva de parcs tecnològicsi incubadores internacionals.
 

La convocatòria d’aquesta tercera edició està oberta fins al 12 d’abril. Se seleccionaran vuit empreses amb un producte o servei exportable i amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa. Les empreses del Maresme podran beneficiar-se d’una bonificació del 60% del cost total del programa.
 

El proper 21 de març a les 12 h tindrà lloc una sessió informativa durant la qual Orygen, empresa que va participar en la primera edició del programa, explicarà el seu testimoni.