Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’aigua potable de l’avinguda del Port

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament d’aigua potable de l’avinguda del Port

Els treballs, que van començar la setmana passada, contemplen la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable de l’avinguda del Port. L’actuació és de caràcter urgent, en resposta a una avaria que ha sofert la mateixa canonada darrerament.

Treballs a l'avinguda del port. Foto: Aigües de Mataró
Treballs a l'avinguda del port. Foto: Aigües de Mataró

Les obres que s'estan fent ara corresponen a la Fase 1 del projecte, que continuarà més endavant amb noves etapes. Consisteixen en la instal·lació de 180 metres lineals de foneria de 200 mm de diàmetre. També s’instal·laran vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa.

En les instal·lacions d’abastament, la rasa va majoritàriament per la vorera i no està previst afectar a la calçada. La reposició de la vorera es farà amb panot. Per garantir la continuïtat dels paviments existents la reposició de les rases es farà amb materials de les mateixes característiques dels que hi ha ara.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa Catalana Empordanesa, de Serveis, SL, per un import de 42.171,74 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 55.453,58 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de vuit setmanes.

Galeria d'Imatges

Publicat a