Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal de Futbol de Rocafonda inaugura la nova gespa artificial el diumenge 27

Escoltar

El Camp Municipal de Futbol de Rocafonda inaugura la nova gespa artificial el diumenge 27

Els treballs s’han fet en el marc del Pla de renovació de gespa dels camps de futbol municipals.

Nova gespa al Camp Municipal de Futbol de Rocafonda. Foto: Ajuntament
Nova gespa al Camp Municipal de Futbol de Rocafonda. Foto: Ajuntament

El Camp Municipal de Futbol de Rocafonda data de la dècada dels 80. Al 1994 es van construir els vestidors i l’any 2008 s’hi va col·locar gespa artificial. Al 2009 es va millorar la instal·lació elèctrica i un any més tard l’equipament esportiu va quedar integrat amb l’obra del parc de Rocafonda, es va construir la nova grada, el tancament de llevant i el mòdul del bar.

L’ús intensiu del camp per a entrenaments i competició havia desgastat la superfície de joc i feia necessària la seva renovació. La nova gespa artificial té estructura combinada de fibra monofilament nervat i fibra fibril·lada recta. S’ha millorat també la planimetria del terreny de joc, ja que algunes zones presentaven irregularitats. El sistema de reg s’ha mantingut però s’ha fet una nova escomesa d’aigua potable modificant el traçat de l’anterior, que passava pel mig del camp. Per últim, s’ha fet el nou marcatge del camp i s’ha tornat a col·locar el material esportiu.

Les obres van començar a finals de novembre i han tingut un cost de 144.527,01€ (IVA inclòs). Les ha executat l’empresa Fieldturf Poligras SL per encàrrec municipal, que paral·lelament també ha dut a terme la renovació de la gespa artificial del camp Municipal de Futbol del Camí del Mig.


Acte d’inauguració

L’acte d’inauguració de la nova gespa artificial està previst per al proper diumenge 27, a les 11.45 h. Comptarà amb l’assistència i els parlaments institucionals de l’alcalde, David Bote; la regidora d’Esports, Beatriz Delgado; el delegat del Maresme de la Federació Catalana de Futbol, Mohamed El Gaadaoui; i el president del Rocafonda CF, Agustín Vázquez.

Finalment tindrà lloc el partit corresponent a la 23a jornada de la Lliga Catalana de Futbol de Quarta Divisió (grup 5) entre el Rocafonda CF i el CE Arenys de Munt.


Publicat a