Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus acull aquest dimecres una jornada per afavorir la compravenda d’empreses

Escoltar

El TecnoCampus acull aquest dimecres una jornada per afavorir la compravenda d’empreses

Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, celebra un matí d’activitats i conferències dirigides a persones emprenedores que estan pensant en comprar un negoci en funcionament i a empresaris i empresàries del territori que busquen un relleu per no haver de tancar la seva empresa.

La catorzena edició de la matinal de la Reempresa tindrà lloc aquest proper dimecres 30 de novembre al TecnoCampus Mataró-Maresme. Aquesta jornada està pensada per donar les eines necessàries per comprar o vendre negocis tant a persones empresàries com a persones emprenedores que s’estan plantejant autoocupar-se a través de la reempresa.

Al llarg del matí hi haurà activitats de sensibilització, formació i networking per conèixer com comprar o vendre una empresa en funcionament i presentar candidats i candidates per a la compra o bé empreses en venda. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles persones empresàries i també a persones emprenedores interessades en el programa. Se seguirà amb un Elevator Pitch d’empreses a la venda i un Espai de Matchings on les persones que hi participin es podran entrevistar amb diferents empresaris o empresàries que busquen un relleu al capdavant del seu negoci.

L’objectiu d’aquesta activitat és poder ajuntar a persones interessades en reemprendre amb d’altres que busquen cedir un negoci per tal de que es coneguin. Així, les darreres poden explicar de primera mà el funcionament, gestió i particularitats del seu negoci.

Les inscripcions a l’esdeveniment es poden fer a través d’aquest enllaç. A més, des d’aquest espai es poden consultar les empreses que participaran a l’Espai de Matchings i reservar una reunió amb aquelles que l’emprenedor o emprenedora desitgi. A l’edició d’enguany s’hi pot trobar des d’una barberia o un centre i escola de submarinisme, fins a una empresa del sector industrial, entre moltes altres. L’activitat està organitzada conjuntament entre Reempresa i la Diputació de Barcelona amb el suport dels punts locals de Reempresa de Mataró, Pineda de Mar i del Masnou.

 

Sobre la Reempresa

La Reempresa, una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. El desplegament a la demarcació de Barcelona es realitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i els 35 centres locals de serveis a les empreses de la demarcació.

L’objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació. En total, a Catalunya hi ha 80 punts d’atenció d’aquest programa, 35 al conjunt de la demarcació de Barcelona.