Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus obre la convocatòria per optar a 30 beques per a nous estudiants de grau

Escoltar

El TecnoCampus obre la convocatòria per optar a 30 beques per a nous estudiants de grau

Es tindran en compte criteris de renda, acadèmics i de residència per adjudicar-les. El termini per optar-hi acaba el 24 de maig.

El TecnoCampus convoca la 10a edició del Programa d’ajuts a l’estudi destinada a fer front al pagament dels preus dels crèdits matriculats i a despeses no relacionades amb la prestació de serveis acadèmics, com per exemple l’adquisició de materials didàctics, manutenció o desplaçaments. Aquests ajuts estan adreçats a estudiants de nou accés, matriculats per primera vegada en el curs 2022/2023 del primer curs íntegre d’uns estudis universitaris de grau, així com també haver estat assignats a la preinscripció universitària de la convocatòria de juny.

El programa compta amb una dotació total de 30 beques de diferents imports (2.500€, 3.500€ i 5.000€), per a períodes anuals acadèmics i fins a assolir els crèdits necessaris per a l’obtenció del títol, és a dir, que es poden renovar curs a curs.

La sol·licitud es realitzarà online a través d’un formulari que estarà obert a partir del dia  25/04/2022 i fins el dia 24/05/2022 a les 14 hores, on s’haurà d’adjuntar tota la documentació requerida a les bases de la convocatòria.

Aquests ajuts es resoldran abans de la finalització del període de la preinscripció universitària.

En el següent enllaç trobaràs les bases de la convocatòria on es recull tota la informació sobre els requisits específics i la documentació a aportar, així  com tota la resta d’informació d’interès.

Per altra banda, s’ha obert la convocatòria de beques d’ajut a la matrícula als esportistes que estiguin desenvolupant activament la competició esportiva en clubs adherits al Club Esportiu TecnoCampus per al curs 2022-23 i vulguin cursar estudis universitaris de Grau. El programa compta amb una dotació total de 6 beques de 1.500€ renovables per períodes anuals acadèmics i fins a assolir els crèdits necessaris per a l’obtenció del títol, sempre i quan es doni compliment de tots els requisits establerts a les bases de la convocatòria. La  sol·licitud es podrà tramitar en línia de l'1 de setembre al 14 d'octubre de 2022 a través de l’aplicació eSecretaria dels estudiants, és a dir, un cop feta la matrícula.

En el següent enllaç trobaràs les bases de la convocatòria on es recull tota la informació sobre els requisits específics i la documentació a aportar, així  com tota la resta d’informació d’interès.

També es pot accedir, mitjançant aquest apartat a la web, a la informació sobre altres beques ajuts -tant propis com d’altres institucions i administracions- i sobre bonificacions i préstecs per finançar la matrícula que es posen a l’abast dels estudiants del TecnoCampus.