Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró inicia un procés consultiu per a definir la futura Casa de la Igualtat

Escoltar

Mataró inicia un procés consultiu per a definir la futura Casa de la Igualtat

La ciutadania en general així com les entitats feministes, LGTBIQ+ i tot el teixit associatiu de la ciutat estan cridades a participar en un procés per a la definició de les necessitats d'espai per a una futura Casa de la Igualtat, equipament pels serveis i entitats feministes i LGTBIQ+ de Mataró. El procés comptarà amb tres fases i els resultats es volen donar a conèixer coincidint amb el 8M.


Aquesta setmana comença el procés consultiu per definir la Casa de la Igualtat de la ciutat, una de les accions estratègiques que recull el Pla de Mandat 2019-2023 i que es pot tirar endavant per una subvenció de la Diputació de Barcelona (DIBA). Hi ha tres fases definides, la primera de les quals comença aquesta setmana i que és la detecció de necessitats i possibles usos

En aquesta primera part del treball, que finalitzarà al febrer del 2023, es faran entrevistes grupals a 3 persones referents significatives i es començarà un itinerari de 3 trobades participatives amb grups de discussió. L'objectiu és articular i vincular els grups feministes, de dones i LGTBIQ de la ciutat així com amb la població vulnerable al voltant del procés participatiu, i detectar necessitats i obtenir propostes per la futura Casa de la Igualtat. En aquesta fase, la ciutadania pot fer arribar les seves aportacions a través de la plataforma Decidim.

La segona fase és per redactar els eixos principals, les línies i propostes consensuades que es derivin dels grups de participació, que seran el punt de partida per elaborar el futur pla d’usos de la Casa de la Igualtat.

La tercera fase serà la presentació dels resultats del procés participatiu als col·lectius participants i a la ciutadania en el marc de les celebracions pel 8 de març (8M).

Publicat a