Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró amplia la xarxa de clavegueram a les platges de Sant Simó i del Callao

Escoltar

Aigües de Mataró amplia la xarxa de clavegueram a les platges de Sant Simó i del Callao

Aigües de Mataró va iniciar el dilluns 21 de febrer els treballs d’ampliació de la xarxa de clavegueram per al desguàs de les aigües residuals de les guinguetes de les platges de Sant Simó i del Callao.

Obres d'ampliació del clavegueram al passeig del Callao. Foto: AMSA
Obres d'ampliació del clavegueram al passeig del Callao. Foto: AMSA

L’objectiu d’aquestes obres és millorar les condicions sanitàries de les platges, amb la connexió de les aigües residuals generades per les guinguetes a la xarxa de clavegueram urbana, evitant els lavabos químics i altres instal·lacions amb prestacions inferiors. L’actuació, que compta amb els permisos per part de la Generalitat, afecta a tres guinguetes i a la concessió ubicada a Sant Simó.

Es preveu instal·lar nous col·lectors  d’aigües residuals per a la guingueta de la Confraria de Sant Elm (24 metres lineals i de 160 mm de diàmetre), per a la platja del Callao  (278,5 metres lineals de diferents diàmetres), i per a la platja de Sant Simó (180 metres lineals de diversos diàmetres). També s’instal·laran vàlvules de maniobra i ventoses necessàries per al correcte funcionament de la xarxa.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos, S.A., per un import de 53.738,47 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 24.884,58 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de dos mesos.


Publicat a