Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Posidònia Fest amplia escenaris i capacitat de públic per a la segona edició

Escoltar

El Festival Posidònia Fest amplia escenaris i capacitat de públic per a la segona edició

Marina Rossell, Miquel Gil, Roger Mas i Magalí Sare són alguns dels artistes de la programació de la segona edició del POSIDÒNIA FEST que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de setembre al Port de Mataró.

D'esquerra a dreta: Marc Bosch, conseller delegat del Consell Comarcal del Maresme; Xesco Gomar, regidor de Cultura;  Margarita Diez , gerent del Consorci Port de Mataró  i Carles Moreno i David Mullor, organitzadors del Festival. Foto: Ajuntament de Mataró
D'esquerra a dreta: Marc Bosch, conseller delegat del Consell Comarcal del Maresme; Xesco Gomar, regidor de Cultura; Margarita Diez , gerent del Consorci Port de Mataró i Carles Moreno i David Mullor, organitzadors del Festival. Foto: Ajuntament de Mataró

Una de les grans novetats d'enguany és que hi haurà dos escenaris. En l'escenari principal, conservant els mateixos horaris que en l'edició anterior (19h. i 21:30h.), hi actuaran Caamaño&Ameixeiras, Roger Mas, Jo Jet i Maria Ribot, Marina Rossell, Magalí Sare i Miquel Gil. L'altre escenari estarà dedicat exclusivament a artistes del Maresme i l'elecció es farà mitjançant una crida on tots els músics del Maresme s'hi poden apuntar. Els escollits actuaran al POSIDÒNIA FEST i rebran una compensació econòmica.

L'altra gran novetat és l'aforament que, un cop superades les mesures Covid, serà de 400 persones assegudes. Les entrades, que estan a la venda a la web www.posidoniafest.cat, tenen un preu de 18€ per jornada (inclou els tres concerts). També s'ha posat a la venda un abonament al preu de 45€ pels nou concerts del festival.

El POSIDÒNIA FEST, a banda de ser un festival de música, també s’ha convertit en un espai dedicat a l’art. Enguany s'ha arribat a un acord de col·laboració amb el FESTIVAL REVELA'T que farà una exposició de fotografia analògica que servirà de preludi de les exposicions i activitats que han organitzat a partir del 9 de setembre.

 El segell discogràfic mataroní Microscopi, amb el suport del Port de Mataró, l'Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, patrocinadors i col·laboradors, fan possible aquest festival amb la voluntat de consolidar aquesta cita amb la música, única a la ciutat. 

Tota la programació i informació del festival està disponible als webs posidoniafest.cat i culturamataro.cat.