Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acord pel consens polític i social per Mataró entre els grups municipals del PSC-CP i el PP

Escoltar

Acord pel consens polític i social per Mataró entre els grups municipals del PSC-CP i el PP

L’han signat l’alcalde de Mataró, David Bote i el portaveu del grup municipal del PP, Cristian Escribano, abans del ple d’aprovació provisional de les ordenances fiscals per a l’any 2024

L'alcalde de Mataró, David Bote, i el portaveu del grup municipal del PP, Cristian Escribano,  després de signar 'l'Acord polític i social per Mataró'
L'alcalde de Mataró, David Bote, i el portaveu del grup municipal del PP, Cristian Escribano, després de signar 'l'Acord polític i social per Mataró'

L’acord, que té per objectiu establir un marc de relació pels propers quatre anys on els problemes i les necessitats reals de la ciutat estiguin marcades com a prioritats, és fruit del diàleg i el consens per a la governança de Mataró.

Les dues forces han acordat:

  • Incrementar els impostos de forma sostinguda i aplicar, a l’hora, un pla de racionalització del pressupost per optimitzar els recursos i fer un ús responsable dels diners públics. S’aplicarà un increment del 7% i de forma gradual els propers anys.
  • La creació d’una oficina anti-okupes per lluitar contra les ocupacions a Mataró.

  • Integrar i millorar el carril bici en la trama urbana, millorar la convivència entre el cotxe i els transports alternatius, revisar els trams de l’anella ciclista i treballar per crear aparcaments gratuïts.
  • Acords en els nous contractes de Mataró Bus per continuar millorant un servei que és el més ben valorat per la ciutadania.
  • Optimitzar de manera més eficient i sostenible el servei de recollida de residus i neteja de la ciutat i perseguir les persones que actuïn de forma incívica.
  • Crear un espai per retre homenatge a les víctimes del terrorisme d’ETA.

 

Consulta el document sencer

 

 

Arxius adjunts