Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró presenta la memòria d’activitats 2019-2022

Escoltar

Aigües de Mataró presenta la memòria d’activitats 2019-2022

El document fa un repàs a les actuacions portades a terme durant els darrers quatre anys i recull el seguiment del compliment dels compromisos del Pacte Mundial de l’ONU.

El dipòsit de Bellavista és una de les actuacions més destacades d'aquests quatre anys.
El dipòsit de Bellavista és una de les actuacions més destacades d'aquests quatre anys.


Aquesta memòria vol donar a conèixer les activitats, informacions i dades més significatives sobre la companyia que es van portar a terme durant l’any passat, alhora que fa un repàs de les principals accions dutes a terme aquests darrers quatre anys i que han tingut un important impacte per a l’empresa i la ciutat. El document també recull les dades econòmiques de la companyia, i s’hi fa un esborrany dels projectes de futur.

AMSA té un compromís de transparència amb la ciutadania i com a empresa municipal i pública, vol donar a conèixer totes les activitats i actuacions acomplertes.

El document també fa un repàs al compliment dels dictats que emanen del Pacte Mundial de l’ONU i amb el que la companyia està compromesa.

La Memòria 2019-2022 és una oportunitat per conèixer l’interior d’Aigües de Mataró, i entendre la feina que es fa des de cada àrea, per garantir un servei de qualitat en la gestió integral de l’aigua de la ciutat i veure les accions que es porten a terme per complir el Pla d’emergència en situació de Sequera.  

Podeu accedir a la publicació clicant sobre: Memòria d’Activitats 2019-2022.