Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’aigua potable del carrer de la Cooperativa amb la plaça d’Antoni Gaudí i Cornet

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’aigua potable del carrer de la Cooperativa amb la plaça d’Antoni Gaudí i Cornet

Els treballs, que van començar el 6 de juny, contemplen la renovació de la xarxa d’abastament de la xarxa d’abastament d’aigua potable de la vorera senar al carrer de la Cooperativa, a l’alçada de la plaça d’Antoni Gaudí i Cornet. Aquesta actuació ve sobrevinguda pel nombre d'avaries que la canonada actual ha tingut darrerament.


L’obra consisteix en la instal·lació de 120 ml de canonada de polietilè. També s’instal·laran vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa.

En les instal·lacions d’abastament, la rasa va majoritàriament per la vorera i no està previst afectar a la calçada ni a la circulació de vehicles. La reposició de la vorera es farà amb llambordins. La reposició de les rases es farà amb materials de les mateixes característiques dels que hi ha ara per garantir la continuïtat dels paviments existents

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa Catalana Empordanesa, de Serveis, SL,  per un import de 37.692,89 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 21.798, 37 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 6 setmanes.