Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovats els nomenaments dels nous presidents d’Aigües de Mataró, PUMSA i Mataró Audiovisual

Escoltar

Aprovats els nomenaments dels nous presidents d’Aigües de Mataró, PUMSA i Mataró Audiovisual

Les Juntes generals de les empreses municipals Aigües de Mataró i PUMSA van renovar ahir els respectius Consells d’Administració, després de la constitució del nou Consistori el passat juliol.

Eloi Serrano, Núria Moreno i Miquel Àngel Vadell. Fotos: Ajuntament
Eloi Serrano, Núria Moreno i Miquel Àngel Vadell. Fotos: Ajuntament

Les reunions de les Juntes generals van tenir lloc ahir a la tarda, just abans de la celebració del Ple ordinari del mes de setembre. En els dos casos es van renovar els representants que cada grup municipal designa per forma part dels Consells d’administració, i es va aprovar qui ocuparà la presidència.

El nou president d’Aigües de Mataró és Eloi Serrano Robles. Serrano és també actualment Director de la Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus (Universitat Pompeu Fabra) i professor d’economia de l’empresa, a més d’investigador associat al CIDOB.

La nova presidenta de PUMSA és la regidora de Seguretat, Núria Moreno Romero, que actualment té també de forma provisional les competències delegades d’Urbanisme. Moreno substitueix en el càrrec l’exregidora Anna Villarreal Pascual. La vicepresidència del Consell d’Administració l’ocuparà la regidora de Polítiques d’habitatge, Sarai Martínez Vega.

Per últim, el Ple municipal va ratificar ahir el decret de nomenament del regidor Miquel Àngel Vadell com a nou president de l’EPE Mataró Audiovisual. Vadell pren el relleu en el càrrec del regidor Juan Carlos Jerez.