Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El curs 23-24 s’inicia dilluns al TecnoCampus amb més d’un miler de nous estudiants universitaris

Escoltar

El curs 23-24 s’inicia dilluns al TecnoCampus amb més d’un miler de nous estudiants universitaris

Es posen en marxa un nou grau: Nutrició Humana i Dietètica, i un nou doble grau: Turisme i Gestió del Lleure + Màrqueting i Comunitats Digitals.


El TecnoCampus inicia el proper dilluns 25 de setembre les classes del curs 2023-2024 i ho farà superant per primer cop la xifra del miler d’estudiants de nou accés a les titulacions de grau. Aquesta fita s’assoleix en un context d’increment de la demanda en pràcticament la totalitat dels graus que es poden cursar al centre, i de posada en marxa d’un nou grau en Nutrició Humana i Dietètica i un nou doble grau: Turisme i Gestió del Lleure+Màrqueting i Comunitats Digitals.

La matrícula de juny es completarà amb la de setembre, en què el TecnoCampus oferirà encara algunes places vacants en els graus i dobles graus de Turisme i AdE; Turisme i Màrqueting; Logística i Negocis Marítims; Informàtica i Videojocs; Nutrició Humana i Dietètica; Ciències de l’Activitat Física i l’Esporti Fisioteràpia; Mitjans Audiovisuals.

Entre els dies 18 i 21 de setembre se celebren les jornades de benvinguda als nous estudiants. Han consistit en una presentació del centre, dels serveis a l’abast de l’estudiant i de les activitats en les quals poden participar fora de l’aula a través de l’associació d’estudiants i les diverses comissions en què s’organitza. El cantant Edu Esteve, participant en la primera edició del concurs televisiu Eufòria, ha estat el convidat especial a aquesta jornades. Esteve va estudiar el doble grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals, i, a banda d’explicar la seva experiència al centre, s’ha encarregat de conduir una dinàmica grupal en què els nous estudiants han començat a conèixer-se entre ells.

A més, els estudiants han fet sessions específiques de cada grau a l'aula, i han rebut la benvinguda a l'Auditori per part de la directora acadèmica del TecnoCampus, Elisa Sayrol. A la plaça del TecnoCampus, les diverses entitats estudiantils han explicat als nouvinguts les activitats i serveis dels quals poden gaudir a partir d'ara com a estudiants del TecnoCampus.

Galeria d'Imatges

Publicat a