Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa de les entitats de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador torna el 7 d’octubre per mostrar la riquesa sociocultural i esportiva del barri

Escoltar

La Festa de les entitats de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador torna el 7 d’octubre per mostrar la riquesa sociocultural i esportiva del barri

Els Jardins de l’Antic Escorxador seran l’escenari el proper dissabte 7 d’octubre, a partir de les 10 h, de la Festa de les entitats de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador que inclou tallers i actuacions.


Aquesta celebració pretén mostrar a la ciutat la riquesa social, cultural i esportiva del que gaudeix el territori i és fruit de la Taula d’Entitats dels barris de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador. La taula està formada per les entitats del territori amb la coordinació de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats. Des d’aquest espai participatiu es promou aquesta festa i també es generen sinergies entre els diferents agents participants. També s’impulsen noves accions per tal de contribuir en la millora del territori i desvetllar totes les seves potencialitats per tal de millorar la vida col·lectiva als barris.

A partir de les 10h i fins al migdia, hi hauran tallers, inflables, la posada en marxa del taller-concurs per elaborar el cartell de la propera festa del barri, la del 2024, així com les actuacions de country, balls africans, zumba, cercavila de gegants i sevillanes.

En aquesta edició hi participen una trentena d’entitats i serveis municipals aquests són: Associació Alfabet N’ko, Associació Cultural Llibre Viu, Associació De Ciutadans Guineans I Amics Del Maresme, Associació De Vidre Bufat Mataroní, Associació Iqraa – Agial, Associació Social I Cultural Badenya, Associació Veïnal De Les Santes – Escorxador, Associació Veïnal Del Palau, Associació Wilaia, Càritas Mataró, Creu Roja De Mataró-Sant Andreu De Llavaneres, Assoc. Veïnal De Rocafonda, L'esperança, Ciutat Jardí i Valldeix, Associació d'alumnes de l'Institut Cinc Sénies, Associació Iqraa, Associació Punt De Referència, Biblioteca Antoni Comas, Centro Cultural Rocafonda, Club Ciclista Bmx Mataró, Club De Futbol Rocafonda, Club De Petanca Roca Palmera, Comunitat Islàmica De Mataró Alouahda, Espai Jove Rocafonda-El Palau, Fundació Espigoladors, Grup De Suport Al Colectivo De Mujeres De Matagalpa, La Feixa, Servei D’esports, Servei d’igualtat i diversitat ciutadana i les Colles Geganteres Dels Barris Rocafonda-El Palau-L’Escorxador.

Publicat a