Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local guanya un Premi Nacional per les bones pràctiques en educació i seguretat viària

Escoltar

La Policia Local guanya un Premi Nacional per les bones pràctiques en educació i seguretat viària

L’agent responsable de la Unitat de Formació per a la Seguretat ha estat guardonat amb la Medalla d'Or als VIII Premis Nacionals de Seguretat i Educació Viària. Rebrà el reconeixement durant la IV Convenció Nacional sobre Seguretat Viària de les Policies Locals que se celebrarà a Madrid el proper 24 d’octubre

L'agent Anguita durant una sessió d'Educació Viària. Foto: Albert Canalejo
L'agent Anguita durant una sessió d'Educació Viària. Foto: Albert Canalejo

L’agent de la Policia Local responsable de la Unitat de Formació per a la Seguretat, Alejandro Anguita, ha estat guardonat amb la Medalla d’Or als VIII Premis Nacionals de Seguretat y Educació Viària per haver destacat en el desenvolupament de les seves funcions en aquesta matèria. El reconeixement, d’àmbit estatal, es lliurarà durant la IV Convenció Nacional sobre Seguretat Viària de les Policies Locals que se celebrarà el proper 24 d’octubre a Madrid.


Aquests guardons estan organitzats per Unijepol, l’associació que agrupa els caps i comandaments de les policies locals de tot l’Estat, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i la Direcció General de Trànsit (DGT). Tenen per objectiu reconèixer públicament la tasca duta a terme per membres individuals i serveis de les policies locals en matèria d’educació i seguretat viària, i impulsar les bones pràctiques que duen a terme els municipis i les policies locals en aquest àmbit.

 

Formació per a la Seguretat

La Unitat de Formació per a la Seguretat de la Policia Local ofereix una desena de formacions diferents adreçades a tots els centres educatius de la ciutat i pensades per a edats diferents. En l’àmbit d’educació viària, hi ha previstos tallers sobre seguretat viària i nova mobilitat; i alcohol, drogues i trànsit. A més, però, també s’ofereixen sessions formatives sobre autodefensa femenina, seguretat a la xarxa, civisme, assetjament escolar i convivència, entre d’altres. En total, per a aquest curs 2023-2024, s’han programat 275 sessions destinades a 7.700 alumnes.

Durant el curs 2022-2023, la Unitat de Formació per a la Seguretat de la Policia Local va realitzar un total de 242 sessions formatives adreçades a més de 6.300 alumnes de 38 centres educatius de Mataró.

 

Galeria d'Imatges

Publicat a