Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local reforça amb un dron la vigilància al mercat de marxants del Pla d’en Boet

Escoltar

La Policia Local reforça amb un dron la vigilància al mercat de marxants del Pla d’en Boet

En el marc del dispositiu específic de mercats, aquest cap de setmana s’ha utilitzat un dron per fer un seguiment aeri del funcionament del mercat per millorar la seguretat.

Imatge aèria del mercat de marxants del Pla d'en Boet
Imatge aèria del mercat de marxants del Pla d'en Boet

La Policia Local ha intensificat la seva vigilància als mercats de marxants de la ciutat. En el marc d’aquest dispositiu específic, aquest passat dissabte es va realitzar una prova pilot amb un dron al mercat del Pla d’en Boet amb l’objectiu de garantir la seguretat ciutadana i evitar que s’hi puguin produir delictes com els furts.

La utilització del dron, sumada a la presència d’agents de paisà i agents uniformats al mercat, també ha permès identificar un grup coordinat de 8 persones que realitzaven venda ambulant sense llicència de bijuteria i productes tèxtils falsificats. Concretament, la Policia Local ha intervingut més d’una vintena de samarretes i equipacions d’equips de futbol falsificades, així com més d’un centenar de caixes amb peces de bijuteria.

El dispositiu específic de mercats de la Policia Local es duu a terme també en altres mercats de la ciutat, com per exemple el de la Plaça de Cuba o el de Cerdanyola, en coordinació amb la Direcció de Promoció de Ciutat. A més de garantir la seguretat ciutadana, també es vetlla per garantir que tots els paradistes operen amb llicència i respecten la normativa horària, així com millorar la disciplina viària.

Galeria d'Imatges