Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local incorpora al seu parc mòbil vehicles híbrids logotipats amb retolació d’alta visibilitat

Escoltar

La Policia Local incorpora al seu parc mòbil vehicles híbrids logotipats amb retolació d’alta visibilitat

Les noves unitats, totes elles amb l’etiqueta ECO, renoven la imatge corporativa del cos per adaptar-la al patró Battenberg, el codi de colors europeu que garanteix la identificació dels vehicles policials a gran distància.

Els nous vehicles de la Policia Local. Foto: Ajuntament
Els nous vehicles de la Policia Local. Foto: Ajuntament

La Policia Local ha adquirit i adaptat cinc nous vehicles per renovar el seu parc mòbil. L’alcalde, David Bote, i la regidora de Mataró Segura, Núria Moreno, han presentat els nous cotxes policials aquest matí.

La incorporació d’aquestes noves unitats suposa un canvi en la imatge corporativa del parc mòbil, que s’adapta als nous criteris de retolació corporativa de vehicles policials basada en l’alta visibilitat, el patró Battenberg. Es tracta d’un codi de colors europeu d’alt impacte visual que garanteix la identificació immediata dels vehicles d’emergències a gran distància. Aquesta logotipació, que ja llueixen les motos elèctriques del cos, s’anirà incorporant paulatinament a la totalitat de vehicles policials.

Els nous cotxes, que es destinaran a patrullatge ordinari, són 4 turismes del model Ford Kuga SUV i 1 del model Ford Kuga 4x4. Són vehicles híbrids, més ecològics, que aconsegueixen un estalvi en carburant, a més de la corresponent reducció de partícules contaminants que els fan mereixedors del distintiu ambiental ECO de la DGT.

Al llarg d’aquest any, la Policia Local també ha renovat 1 vehicle camuflat i 5 motocicletes interurbanes.

La compra i posada en marxa de les 5 motocicletes interurbanes, el vehicle camuflat i els 5 nous cotxes patrulla (incloent la transformació a vehicles policials, impostos i inspeccions tècniques) suposa una inversió de 404.454,60 €, IVA inclòs.

Galeria d'Imatges

Publicat a