Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Presó converteix el seu pati en un espai agradable per gaudir de videoart i música les nits de juliol

Escoltar

La Presó converteix el seu pati en un espai agradable per gaudir de videoart i música les nits de juliol

El M|A|C (Mataró Art Contemporani) estrena aquest divendres 7 de juliol un nou projecte, “L’hora del pati”. El pati de La Presó es convertirà en un lloc amable, còmode i càlid, per a públics diversos (també el públic familiar), per passar els vespres de juliol en companyia, en un pati convertit en la sala de cinema del centre d’art i un espai estiuenc de trobada, amb bar i música en directe.

Tumbones solidàries de "L'hora del pati". Foto: Ajuntament de Mataró.
Tumbones solidàries de "L'hora del pati". Foto: Ajuntament de Mataró.

La programació de “L’hora del pati” anirà del 7 al 29 de juliol, amb activitat cada divendres i dissabte a partir de les 21.45 h. S’hi podran veure peces de videoart i projeccions de diferents formats d’aquests artistes: Joan Bennàssar, Lúa Coderch, Carles Congost, Domènec, Laura Hermanides, Alicia Kopf, Isaki Lacuesta, Gerard Ortín, Jordi Mitjà, Perejaume, Eulàlia Rovira, Adrian Schindler, Albert Serra i Laia Solé. També es podrà veure el resultat final del projecte Anima’t, realitzat per alumnes de l’escola Montserrat Solà.

La música, de diferents estils, serà un punt important de les nits de l’“Hora del pati” amb les actuacions de Júlia Aubà, Batista, The Congosound (Carles Congost), Delipe Fantaos, Dj2bi, Dj Harry, DLuiset i Mitjagger Dj (Jordi Mitjà).

“L’hora del pati” tindrà gandules solidàries. Nou gandules intervingudes de manera altruista per nou artistes serviran de seients per al públic assistent a les sessions. Cada dia se sortejarà una de les gandules entre els assistents que hagin adquirit els números pel sorteig. Tots els diners recaptats seran destinats a la planta d’oncologia infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Els artistes que han volgut col·laborar en el projecte solidari que impulsen el M|A|C i el projecte Petites Grans Obres són: Carla Aledo, Martí Anson, Jordi Lafon, Jordi Mitjà, Dani Montlleó, Regina Puig, Montsita Rierola i Irena Visa.

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat. L’obertura de portes és a les 21 h i el servei de bar de 21 a 24 h.

Tota la informació al web mataroartcontemporani.cat.