Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La samarreta de Les Santes recull l’esperit del cartell de Carla Aledo

Escoltar

La samarreta de Les Santes recull l’esperit del cartell de Carla Aledo

A partir del 17 de juliol es podran trobar a la botiga de Les Santes instal·lada a la plaça de Santa Anna i a diversos negocis de la ciutat. A partir del dilluns 10 de juliol es podran adquirir-la a través del web www.botiga.lessantes.cat i es podran reservar als negocis de NEM

D'esquerra a dreta Joan Sarrias, Anna de Quirós i Elizabeth Ruiz. Foto: Ajuntament de Mataró.
D'esquerra a dreta Joan Sarrias, Anna de Quirós i Elizabeth Ruiz. Foto: Ajuntament de Mataró.

La regidora de Cultura Elizabeth Ruiz i el regidor de Promoció de Ciutat i Comerç, Joan Sarrias, han presentat aquest matí la imatge de la samarreta de Les Santes 2023. Acompanyada d’Anna de Quirós, vicepresidenta de NEM (Negoci Empresa Mataró) han renovat l’acord perquè la samarreta de la festa es pugui tornar a comprar en diferents negocis de la ciutat.

Hi haurà dos models de samarreta, un per a infants i un per a adults amb sis talles diferents cada un i estampades davant i darrere. Al davant hi ha les figures de foc del cartell de Les Santes en el model infantil, i la figura de Les Santes en petit al pit, prop del cor, a tall de “marca Les Santes”. Ambdós models tenen un punt de color a l’esquena, de manera que emula els punts de colors del cartell, que són la gent al carrer durant la Festa Major. Tenen un cost unitari de 12 €.

La botiga de les Santes s’instal·larà, a la plaça Santa Anna, del 17 al 29 de juliol. Obrirà del 17 al 26 de juliol de 10.30 a 13.30 h i de 17.30 a 21 h. Del 27 al 29 de juliol obrirà només a les tardes, de 17.30 a 21 h.

També a partir del 17 de juliol, la samarreta es podrà adquirir a diferents negocis de la ciutat. La llista de llocs es podrà consultar al web de www.lessantes.cat.

Tant al web botiga.lessantes.cat com a la botiga de la plaça de Santa Anna, també es vendran altres productes de marxandatge de la Festa com bosses de cotó amb diferents colors, un ventall, una cinta-clauer, una ampolla d’alumini amb el motiu de Les Santes, una tovallola, polseres de Les Santes, els gots reciclables de la festa (dels quals se’n faran tres models), unes calcomanies amb les comparses, etc. També s’hi vendran les figures de goma de l’Associació Cultural i 15, que enguany n’estrena el Dragalió. Tots els articles que s’hagin comprat a través del web es podran recollir a la botiga de la plaça de Santa Anna a partir del dia 17 de juliol.