Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La torxa dels Jocs Special Olympics Granollers 2023 recorrerà Mataró el dissabte 25 de març

Escoltar

La torxa dels Jocs Special Olympics Granollers 2023 recorrerà Mataró el dissabte 25 de març

Un centenar d’esportistes mataronins i mataronines participaran en els Jocs Special Olympics que se celebren a Granollers del 30 de març al 2 d’abril. La flama olímpica arribarà el dissabte 25 de març per mar al Port de Mataró, a les 11.45 h i des d’allà, a partir de les 12.15 h, recorrerà diferents carrers de la ciutat, amb 20 relleus i 51 esportistes, fins arribar a la plaça de l’Ajuntament on hi haurà el peveter.

La flama olímpica torna a Mataró el dissabte 25 de març i arribarà per mar cap a les 11.45 hores, coincidint amb la inauguració del mirador de la bocana del Port de Mataró. Cap a les 12.15 hores la torxa sortirà pel braç del Port i seguirà el següent recorregut: el pas subterrani de Sant Agustí, el carrer de Sant Agustí, la plaça de Santa Anna, el carrer de Barcelona, la plaça Xica, la plaça Gran, carrer de Santa Maria, el carrer de Bonaire, la Riera i finalitza a la plaça de l’Ajuntament.

Aquest recorregut es farà amb 20 relleus formats per més de 50 esportistes de les dues entitats que participen als Jocs Special Olympics de Granollers i que són el Club FEM i FEDAMAR.

Durant el recorregut també hi participaran membres del Club Hoquei Mataró, el CB Boet Maresme-Mataró, del Club Rem Mataró, de l’Escola Vela Mataró, del Centre Natació Mataró, del Club Futbol Ciutat Mataró- Associació Enlleura’t; del Club Twirling Mataró, del Club Gimnàstic Mataró, l’Iluro Hoquei Mataró, CE Futsal, CE Mataró, UEM, Club Joventut Handbol Mataró, Club Vòlei Mataró, així com membres del Consell Municipal d’Esports.

A la plaça de l’Ajuntament seran rebuts per en Santi de la Fundació El Maresme i per les actuacions de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró. El Club Twirling Mataró actuarà en la cruïlla entre la plaça de Santa Anna i el carrer de Barcelona. En aquest escenari es realitzarà l’encesa del peveter i els parlaments de les autoritats: alcalde de Mataró, David Bote; regidora d’esports, Bea Delgado; presidenta de la Federació ACELL, Marina Gomez i el president dels Special Olympics, Sergi Grimau.

Un centenar d’esportistes

Els Jocs Special Olympics Granollers 2023 se celebren del 30 de març al 2 d’abril i Mataró tindrà una delegació formada per 100 esportistes que competiran en les modalitats d’atletisme, bàsquet, petanca, futbol i futbol sala.

Publicat a