Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les persones amb mobilitat reduïda tindran zones reservades als principals actes de Setmana Santa

Escoltar

Les persones amb mobilitat reduïda tindran zones reservades als principals actes de Setmana Santa

L’objectiu és facilitar l’accessibilitat i garantir la visibilitat a aquest col·lectiu en els actes de Setmana Santa que concentren més afluència de públic.

Foto: Albert Canalejo
Foto: Albert Canalejo

L’Ajuntament, en coordinació amb la Comissió de Setmana Santa, ha previst l’habilitació de zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda en els actes i processons que concentren una major afluència de públic. L’objectiu d’aquesta mesura és el de facilitar l’accessibilitat i garantir la visibilitat dels principals actes de Setmana Santa a aquest col·lectiu.

La Comissió de Setmana Santa s’encarregarà de fer el muntatge i senyalització dels espais, mentre que l’Ajuntament facilita la infraestructura.

 

Actes i ubicació de les zones reservades

Està previst habilitar zones reservades per a persones amb mobilitat reduïda en els següents actes:

-Homenatge a la ciutat (Dijous Sant): zona reservada i senyalitzada a la plaça de l’Ajuntament, davant de la Biblioteca Popular.

-Sortida de la Processó de la Nit Morada (Dijous Sant): zona reservada i senyalitzada a l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch, davant de la parròquia de Maria Auxiliadora.

-Sortida de la Processó General (Divendres Sant): zona reservada i senyalitzada a la plaça de Santa Maria, davant de la façana de la Basílica de Santa Maria.

-Final de la Processó General (Divendres Sant): zona reservada i senyalitzada a la plaça de Santa Anna, davant de l’església de Santa Anna.


Aquest passat diumenge ja es va habilitar una zona reservada davant de la Basílica de Santa Maria per a l’Escenificació del Prendiment.