Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra els 75 anys de l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

Escoltar

Mataró celebra els 75 anys de l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

L’Espai Mataró Connecta acollirà l’acte de celebració dels 75 anys de l’aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, organitzat amb la revista Valors, la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’actuació de Primavera per la Pau. L’acte comptarà amb les conferències de Manel Illas, de la Comissió de la Memòria Històrica, i del doctor en Relacions Internacionals, Miguel Medina.


El dilluns 11 de desembre, a les 19h, l’Espai Mataró Connecta acollirà l’acte de Mataró de commemoració dels 75 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans. Es tracta d’una iniciativa que es porta a terme des de la regidoria de Solidaritat i Cooperació i de la revista Valors amb el suport de la Diputació de Barcelona i el tancament musical a càrrec de Primavera per la Pau.

Dues conferències

Amb el títol “Els 20 anys de la Declaració dels Drets Humans a Mataró, el 10 de desembre del 1968” començarà l’acte que anirà a càrrec de Manel Illas, de la Comissió de la Memòria Històrica. En segon lloc, serà el torn del doctor en Relacions Internacionals, Miquel Medina, qui abordarà la xerrada “Drets Humans, Pau i Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Publicat a