Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el punt d’hidratació d’Aigües de Mataró a l’Espai Familiar de Les Santes

Escoltar

Torna el punt d’hidratació d’Aigües de Mataró a l’Espai Familiar de Les Santes

Es tracta d’una font mòbil amb 4 aixetes que facilita l’accés a l’aigua en punts de molta afluència de persones i en un moment amb altes temperatures.

L'Espai Familiar aplega activitats per a tots els públics del 25 al 29 de juliol.
L'Espai Familiar aplega activitats per a tots els públics del 25 al 29 de juliol.


Aigües de Mataró, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró, instal·la un punt d’hidratació mòbil per combatre la calor i la deshidratació en aquesta temporada d’altes temperatures.

Davant l’onada de calor que s’està registrant aquest mes de Juliol, les autoritats sanitàries recomanen beure força aigua, sobretot als infants i les persones grans. És per això que s’ha previst reforçar els punts d’aigua disponibles en espais d’alta afluència de públic, com és el cas de  l’Espai Familiar del Nou Parc Central, on té lloc bona part de la programació de Les Santes dirigida al públic familiar.

 

A banda dels beneficis per a la salut, la instal·lació d’aquestes fonts permet avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 12), promovent el consum d’aigua no envasada i reduint  els residus plàstics.

 

La font estarà disponible per reforçar l’accés a l’aigua en altres actes públics que es facin a la ciutat.

Aquest punt d’hidratació se suma a les 195 fonts fixes d’aigua potable repartides per tota la ciutat que garanteixen l’accés a l’aigua a tota la ciutadania.