Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’aigua potable del carrer del Sol

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’aigua potable del carrer del Sol

Els treballs, que van començar el dilluns 8 de gener, contemplen la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable de la vorera dels números senars del carrer del Sol. L'actuació es fa seguint el Reglament del Servei d’Abastament d’Aigua Potable al Municipi de Mataró que contempla les obres de substitució de canonades de la xarxa de distribució existent en el nucli urbà, per tal de conservar i reparar els elements i materials de la xarxa que han de cobrir la necessitat del servei.

Les obres afecten a una de les voreres del carrer. Foto: Aigües de Mataró
Les obres afecten a una de les voreres del carrer. Foto: Aigües de Mataró

L’obra consisteix en la instal·lació de 42 ml de canonada de polietilè. També s’instal·laran vàlvules de maniobra i descàrregues necessàries per al correcte funcionament i manteniment de la xarxa.

La rasa anirà per la vorera, però per l’amplada del carrer es necessitarà tallar al trànsit de vehicles durant la jornada laboral, i només es donarà accés als veïns. La reposició de la vorera es farà amb panot. La reposició de les rases es farà amb materials de les mateixes característiques dels que hi ha ara per garantir la continuïtat dels paviments existents.

Els treballs comprenen l’obra civil, adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos, S.A.,  per un import d’11.419,90 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica que realitza Aigües de Mataró per un import de 10.703, 12 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 5 setmanes.


Publicat a