Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus estrenarà dos màsters universitaris el curs 2024-2025

Escoltar

El TecnoCampus estrenarà dos màsters universitaris el curs 2024-2025

Amb aquest pas, el TecnoCampus continua amb l’aposta de reforçar l’oferta educativa. Als dinou graus i dobles graus existents, s’hi afegeixen, en l'àmbit de la formació permanent, els sis màsters universitaris que es podran cursar al centre, a més de màsters propis, diplomes d’especialització i cursos de durada més breu. Tot amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra, a la qual està adscrit el centre universitari TecnoCampus.

El TecnoCampus posarà en marxa el proper curs 2024-2025 dos nous màsters universitaris oficials de la Universitat Pompeu Fabra i dos diplomes d'especialització. Aquestes incorporacions enriqueixen l'àmplia oferta de titulacions disponibles en els camps de l'empresa, la salut, la tecnologia i l'audiovisual, en resposta a la creixent demanda de formació contínua i professionalitzadora en un món en constant evolució. L’oferta de formació permanent, en la qual s’engloben els màsters, s’imparteix sota la marca HUB4T-TecnoCampus. 

En l'àmbit empresarial, juntament amb els consolidats màsters universitaris en Emprenedoria i Innovació, i en Logística, Cadena de Subministraments i Negocis Marítims, es presenta el nou màster universitari en Economia i Empresa Social. A més, s'introdueix el diploma d'especialització en Acompanyament d'Empreses de l'Economia Social i Solidària, en sintonia amb les necessitats actuals del sector. 

En resposta a les demandes del sector de l'activitat física i l'esport, es llança un nou màster universitari en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes, amb especialitat en Educació Física, que complementa el màster universitari en Entrenament Personal i Readaptació Fisicoesportiva. A més, per reforçar la formació en l'àmbit de la salut, s'afegeix el diploma d'especialització en Fisioteràpia Neuromusculesquelètica. 

Pel que fa al màster universitari en Economia i Empresa Social, capacita professionals per gestionar negocis centrats en persones i desenvolupament econòmic sostenible, i els prepara per a programes de doctorat. S’impartirà en col·laboració amb organitzacions destacades mitjançant convenis de pràctiques.

Quant al màster universitari en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d'Idiomes, amb especialitat en Educació Física, destaca per comptar amb docents d'excel·lència, integració curricular i competència digital. Proporcionarà una sòlida formació inicial centrada en les competències essencials per a la docència en diverses institucions educatives. 

El TecnoCampus informarà de l’oferta de graus i dels estudis que es poden cursar com a continuació dels graus en el Saló de l’Ensenyament, que se celebrarà a Fira de Barcelona del 13 al 17 de març. A més, s’han programat sessions informatives online per informar específicament dels màsters i postgraus, després de les que s’han fet aquest mes de febrer dedicades a graus. Les Portes Obertes del proper 20 d’abril, tot i que centrades en l’oferta de graus, també permetran als visitants rebre informació sobre l’oferta de postgrau i màster.