Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Justo Molinero, nomenat fill adoptiu de Mataró

Escoltar

Justo Molinero, nomenat fill adoptiu de Mataró

El comunicador va recollir el títol de fill adoptiu de Mataró en un acte oficial al Saló de Sessions de l’Ajuntament acompanyat per familiars, amics, els seus companys i autoritats. Justo Molinero va agrair el reconeixement que va voler compartir amb tot el seu equip que van preparar-li un vídeo resum de la seva trajectòria.

Justo Molinero en un moment del discurs d'agraïment. Foto: Romu Gallofré
Justo Molinero en un moment del discurs d'agraïment. Foto: Romu Gallofré

L’alcalde, David Bote, va presidir el dijous 8 de febrer, l’acte oficial d’atorgament del títol de fill adoptiu de la ciutat de Mataró al comunicador Justo Molinero. En primer lloc, el regidor de Bon Govern, Bona Gestió i Estratègia de futur, Miquel Àngel Vadell, va llegir l’acord del Ple on es va aprovar aquesta distinció. A continuació, el conseller del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Miquel Miralles, va descriure la trajectòria professional de Justo Molinero.

Una trajectòria que també es va poder veure en un vídeo sorpresa on Justo Molinero apareix amb cantants de totes les èpoques i estils, actes multitudinaris organitzats a Mataró i a Santa Coloma, entre d’altres.

Entres les paraules d’agraïment de Justo Molinero va destacar la seva estima per la ciutat: “estimo molt Mataró, la seva gent i els seus alcaldes” i va afegir que Mataró sempre pot comptar amb ell. Per la seva banda, l’alcalde, David Bote, va agrair tota la feina diària de Justo Molinero com a comunicador i va posar en valor el talent de Molinero així com el talent que ha portat a la ciutat durant tots aquests anys.

Galeria d'Imatges