Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 69a edició de la Nit de l’Esport se celebrarà el 26 de gener al Teatre Monumental

Escoltar

La 69a edició de la Nit de l’Esport se celebrarà el 26 de gener al Teatre Monumental

La festa de l’esport mataroní ja té cita pel proper 26 de gener, a les 20 h, al Teatre Monumental. La gala fa un reconeixement als esportistes individuals, equips i altres actors de l’esport com l’arbitratge, equips directius, mitjans de comunicació, esport adaptat i escolar que més han destacat durant l’any 2023. Per segon any consecutiu, la data s’ha avançat perquè els reconeixements arribin un cop acabada la temporada que es premia.


La 69a Nit de l’Esport se celebrarà el divendres 26 de gener al Teatre Monumental, una trobada anual de les persones esportistes i vinculades a l’esport de la ciutat. Per aquesta edició, que començarà a les 20 h,  s’han presentat 152 propostes per optar als premis, entre les quals 99 d'esportistes individuals, 31 per a propostes d'equips i 22 d'altres premis i mencions. Es repartiran 68 premis durant tota la gala i entre els esportistes premiats hi ha 4 campiones o campions del món, 6 campions o campiones d’Europa i nombrosos Campions d’Espanya i de Catalunya.

L’esdeveniment, que està patrocinat pel Centre Mèdic Rehastet i per Aigües de Mataró, SA (AMSA), comptarà amb la música en directe del grup “Passengers” i altres actuacions sorpresa. La periodista Laura Cera conduirà aquesta gala que es podrà veure en directe gràcies a Televisió de Mataró que emetrà en directe el programa via el canal de YouTube de l’Ajuntament de Mataró (www.mataro.cat/youtube)

 

Novetats que es consoliden

Les novetats de la darrera edició, que van ser l’avançament en la data de celebració i la distinció de l’esport universitari, es consoliden en aquesta edició.

La jugadora d’hoquei patins, Aina Florenza, va ser la millor esportista de l’any 2022.

Publicat a