Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La convocatòria de subvencions 2024 per a les entitats de la ciutat és del 5 al 25 de març

Escoltar

La convocatòria de subvencions 2024 per a les entitats de la ciutat és del 5 al 25 de març

En el marc del Pla Estratègic de Subvencions, l’Ajuntament de Mataró ha aprovat les bases particular de les subvencions 2024 per a les entitats de la ciutat que reuneixen els requisits per a sol·licitar-les en els àmbits de l'atenció social, les persones grans, la salut pública, la igualtat, joventut, ciutadania global, educació, cultura i esports. Del 5 al 22 de març les entitats podran disposar d’atenció personalitzada per fer la tramitació i el període de presentació és del 5 al 25 de març.

Una de les sessions informatives a entitats d'un altre exercici.
Una de les sessions informatives a entitats d'un altre exercici.

El Ple extraordinari del 22 de febrer va aprovar les bases reguladores de la convocatòria de subvencions 2024 per a les entitats i associacions. D’aquesta manera, des de l’Àrea de Serveis a la Ciutadania es preveu donar continuïtat al suport a les entitats de la ciutat.

Del 5 al 25 de març, les entitats inscrites en el Registre Municipal d'Entitats de la ciutat i que reuneixin els requisits poden sol·licitar subvenció a l'Ajuntament de Mataró.

Hi ha 11 convocatòries diferents per un import de 419.577,41 € que són les següents:

-Programes de suport en l'àmbit de l'atenció social: 30.000 €

-Activitats per a persones grans: 9.000 €

-Foment dels programes i activitats de salut pública: 2.500 €

-Programes i activats que fomentin la igualtat de gènere i la visibilització del col.lectiu LGTBI: 5.000 €

-Educació en el lleure: 8.513,71 €

-Activitats per a Joves: 5.963,70 €

-Accions d'educació per a la ciutadania global: 15.000 €

-Casals d'Estiu: 81.000 €

-Programes d'activitats culturals 40.000 €

-Activitats de Promoció Esportiva: 213.600 €

-Activitats esportives extraordinàries: 9.000 €

L’Agència de Suport i Serveis a les Entitats ofereix assessoraments i acompanyament a les entitats que ho necessitin. Enguany les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica, tal com ja s’ha fet en les passades edicions. En aquest sentit, l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats facilita el procés a partir d’assessoraments i amb la publicació de guies amb els passos a seguir per realitzar la sol·licitud de manera telemàtica.

Assessorament individualitzat

En l’edició de l’any passat es van oferir dues sessions informatives per poder resoldre dubtes i per facilitar informació sobre elements generals i específics de la convocatòria, requisits principals per participar, terminis de presentació i procediments de sol·licitud i de justificació.

Aquest any també s’ofereixen dues sessions informatives, el 29 de febrer a l’Espai Gatassa i l’1 de març al Centre Cívic Cabot i Barba. La primera en horari de tarda, a les 19h, i la segona, en horari de matí, a les 11h.

A més de les sessions informatives, enguany es fa un pas més en l’assessorament i s’ofereixen sessions individualitzades a les persones de les entitats que hagin de fer aquest tràmit. Les sessions es faran els dimarts i dijous en horari de matí i tarda, i els divendres al matí, en el període que va del 5 al 22 de març. Cal demanar cita a participacio@ajmataro.cat

Publicat a