Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El preu públic per carregar els vehicles elèctrics als aparcaments municipals de PUMSA s'aplicarà a partir de l’1 d’abril

Escoltar

El preu públic per carregar els vehicles elèctrics als aparcaments municipals de PUMSA s'aplicarà a partir de l’1 d’abril

L’objectiu és potenciar l’increment de punts de recàrregues, la innovació i el manteniment de la infraestructura i ajudar a gestionar la demanda fomentant un ús més eficient del servei. Està previst que el primer semestre d’aquest any s’instal·lin cinc nous punts.


Actualment hi ha 12 punts repartits en tres aparcaments: plaça de les Tereses, plaça de Granollers i Espai Firal - Parc central. A partir de l’1 d’abril, el servei deixa de ser gratuït i passa a aplicar-se el preu públic amb una tarifa de 0,25 € per kwh.

Cada aparcament disposa de 4 punts de càrrega amb les següents característiques:

  • Càrrega màxima de 22 a 3,7 kwh en funció del número de vehicles endollats als carregadors de l’aparcament.
  • Forma de pagament: amb targeta bancària per temps o per kwh a través d’una app que t’avisa quan la càrrega ha finalitzat.
  • Tarifa: 0,25 euros per kwh. Per afavorir la rotació, quan la càrrega ha finalitzat la tarifa passa a ser de 0,0300 € / minut.

Més informació del servei i el seu ús:

Els cins nous punts que s’instal·laran estaran ubicats a la plaça de Granollers (2), a l’Espai Firal-Parc Central (2) i a la plaça de Cuba (1).

Publicat a